Grunnkurs

Velkommen til grunnkurs! Oppstart 20. januar 2022 klokka 18.00 til ca 20.00. 5 påfølgende torsdager, til sammen 6 kvelder. Åpent for alle raser i alle aldre og uansett forkunnskaper!

Her vil vi ha fokus på generell hverdagslydighet, men kurset blir tilrettelagt underveis etter deltakerne. Instruktør er Hanne Kristin Kjelsberg Odden. Hun har lang erfaring med hund, blant annet som oppdretter og har vært innom mange ulike aktiviteter! Hun har dermed en solid verktøykasse for å hjelpe akkurat deg!

1300,- for medlemmer
1700,- for ikke-medlemmer

Påmelding på mail til hundetrenerlindarolijordet@outlook.com. Skriv litt om hundens navn, alder og rase, samt ditt navn og evt epostadresse ved påmelding utenom mail! Spørsmål kan rettes til samme mailadresse eller på telefon til 90610078. 

Nybegynnerkurs rallylydighet

Har du lyst til å konkurrere i rallylydighet eller bare har lyst til å ha en aktivitet å gjøre sammen med hunden som begge synes er gøy? Da er rallylydighet for deg! Bli med på helgekurs 22. og 23. januar 2022!

Vi har fått Annie Bråten til å holde nybegynnerkurs for oss denne helgen. Vi kommer tilbake til tid, men kurset vil foregå innendørs i oppvarmede lokaler!
Dette kurset passer for deg som har prøvd litt rallylydighet eller som er helt fersk! Her vil du få god hjelp, uansett om du ønsker å konkurrere eller ikke!
 
1000,- for medlemmer
1500,- for ikke-medlemmer
 
Påmelding på mail til hundetrenerlindarolijordet@outlook.com eller på melding her. Skriv hundens navn, rase og alder og legg ved din epostadresse og navn!

Introkurs rallylydighet

Velkommen til introkurs i rallylydighet med Annie Bråten som instruktør 18. januar 2022 fra 18.00 til 20.30!

Er du nysgjerrig på hva rallylydighet er, eller bare har lyst til å finne på noe gøy sammen med hunden din? Da er dette kurset for deg!
Kurset foregår innendørs i oppvarmede lokaler på Trevatn.
 
200,- for medlemmer
400,- for ikke-medlemmer
 
Påmelding på mail til hundetrenerlindarolijordet@outlook.com eller på melding her! Skriv info om hunden, navn, rase og alder og legg ved din epostadresse!